Agenda


Aankomende events

Er zijn op dit moment geen agendaitems

Voorgaande events

4 september 2014
1409781600

Gezamelijke innovatiedag met de Young Ver(s)kenners

De retailmarkt is volop in beweging. Naast de opmars van e-commerce binnen DKW en verswaren zie je ook steeds meer lokale initiatieven als boerenstreekmarkten. Biologische- en streekproducten winnen aan belang en bieden kansen. Wat zijn de perspectieven voor de huidige supermarkt- formules? Waarin kunnen zij zich onderscheiden? Op 4 september a.s. kun jij op de stoel zitten van de Supermarkt Designer 3.0. Zie jij kansen voor de ultieme verssupermarkt met een vvo van 300/350? Wij bieden je een  programma aan waarin innovatie en concepting voorop staan.

OPEN YOUR MIND
Op 3 september a.s. kun je al inspiratie opdoen in Brussel bij o.a. Carrefour Planet en Rob’s Super- markt. Vooruitstrevende en innovatieve concepten in (vers)retail. Meer informatie hierover volgt na aanmelding.

Je kunt gebruik maken van een aanvullend hotelarrangement voor een voorovernachting van woensdag 3 september op 4 september inclusief ontbijt & parking voor € 120,- per persoon. Reserveer snel, want vol=vol.


SET YOUR MIND
Midden in het kloppend hart van Brussel gaan de Ver(s)kenners op 4 september, in  teams van junior & senior Ver(s)kenners, een blauwdruk maken van de ultieme VersSupermarkt van de Toekomst.

In de dagen erna worden van alle schetsen, ideeën en andere materialen een naslagwerk gemaakt, zodat de innovatie en inspiratie ook blijft leven! Wie weet zich als Ver(s)kennersteam met hun ideeën voor de VersSupermarkt 3.0 te onder- scheiden van alle collega’s? Wij zijn benieuwd naar de kruisbestuiving van junior & senior Ver(s)kenners. Hier moet je bij zijn!

Tot ziens op 3 en 4 september.

 

Praktische informatie


Wanneer?
3 en 4 september 2014

Waar?
Hotel Bloom
Rue Royale 250
Sint-Joost-ten-Node
(Saint-Josse-ten-Noode)
1210 Brussel, België

Hoe laat?
Van 9.30 tot 20.30 uur

Programma
09.30 uur  Dagstart
10.00 uur  Opening
10.15 uur  Trendpresentatie (perspectief van junior & senior Ver(s)kenners)
10.45 uur  Instructie opdrachten
12.30 uur  Lunch
13.30 uur  Uitwerken van het team ‘VersSupermarkt’ concept (inclusief schetsers & visualisers)
15.30 uur  Korte pauze
16.00 uur  Blauwdruk presenteren
17.45 uur  Borrel       
18.30 uur  Diner
20.30 uur  AfsluitingLET OP: wil je gebruik maken van een aanvullend hotelarrangement, gebruik dan het aanmeldformulier in onderstaande, te downloaden pdf. 

Aanmeldformulier voor events

Aanmelden voor event
Ik meld me aan voor
Ik maak gebruik van het diner