Agenda
Aankomende events
Voorgaande events
Ver(s)kennersbijeenkomst 15 maart 2018
Ver(s)kennersbijeenkomst 7 december 2017
Ver(s)kennersbijeenkomst 17 november 2016
Ver(s)kennersbijeenkomst 16 juni 2016
Ver(s)kennersbijeenkomst 3
Innovatiedag 23 (avond) en 24 september "The silver edition". Young Ver(s)kenners en Ver(s)kenners.
Wat (w)eet jij vandaag?
Klein is het nieuwe groot
Hebben boeren toekomst? Gemiddeld acht boeren per dag beëindigen hun bedrijf.
Nieuwe tijden
Foodbal
Biobased of biowaste?
Wat is de waarde van afval? Hoe ga je om met derving, en wat gebeurt er met de reststromen?
Jubilieum 15-jarig bestaan
Innovatiedag
Ver(s)kennersbijeenkomst 4 juni
Knoeien met voedsel is van alle tijd en voedselschandalen zijn de laatste jaren veelvuldig in de publiciteit geweest. Het is van groot belang dat de foodsector de hand in eigen boezem steekt en integer omgaat met voedselproductie.
Tijdens deze bijeenkomst leggen wij het accent op preventie en integriteit, hoe kun je een voedselschandaal voorkomen.
Programma
14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Opening door voorzitter
15:10 uur Keek op de week ( Marten van der Steeg)
15:20 uur Jos Meekel, Hoffmann Bedrijfsrecherche
16:00 uur Pauze
16:30 uur Prof. Saskia van Ruth, WUR,
onderzoekt methoden om voedselfraude tegen te gaan
17:15 uur Jan Rolloos, Condifood een evolutie in de foodsector
(winnaar Herman Wijffels prijs 2014)
17:45 uur Laatste woord
18:00 uur Rondleiding door Van Nelle fabriek
18:30 uur Borrel en aansluitend een dinerbuffet in de tearoom van de Van Nelle Fabriek
Verwachte eindtijd 20:30 uur.
Locatie:
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam