Agenda


Aankomende events

Er zijn op dit moment geen agendaitems

Voorgaande events

7 juni 2018
1528322400

Ver(s)kennersbijeenkomst 7 juni 2018

Ver(s)kenners verkennen kracht van internet “Versretail”
Donderdag 7 juni jl. zaten de leden van de vereniging van Ver(s)kenners weer bij elkaar tijdens één van de 6 jaarlijkse bijeenkomsten. Op de prachtige locatie van Lokaal 55 in Sneek, in het voormalig slachthuis, gelegen aan het water en vergezeld van dito zomers weer, kwamen zo’n 50 leden van deze netwerk vereniging bij elkaar om weer het nuttige met het aangename te combineren.

Op het programma stonden presentaties van Laurens Sloot, de "Goeroe van Supermarktland” en Hoogleraar Retail Marketing, die ons meenam in de wereld van vers-retail via internet en webshops. Marten van der Steeg die vertelde over de stappen die Poiesz Supermarkten B.V. zet in het internet- en Noordelijke wereldje van supermarkten. Daarnaast kregen we een inkijkje in het project Blue Zones en wat voeding daar in betekend.

De dag werd afgesloten met de lekkere barbecueluchten die Reitse Spanninga, de bekende televisie-kok - van bijvoorbeeld Eigen Huis en Tuin en T.V. Fryslan - veroorzaakte tijdens een leerzame en gezellige BBQ-clinic. Daarbij verzorgde hij tegelijkertijd het heerlijke diner. Door de voorzitter werd stilgestaan bij de introductie van de nieuwe Ver(s)kenners App, de afgelopen studiereis naar Spanje én de aankomende innovatiedag. Kortom we hebben een hoop verkend en van Vers weer extra kennis tot ons genomen. 

Meer lezen?
Bekijk hier de presentatie van Laurens Sloot. En bekijk hier de presentatie van Nick Cramer.

Aanmeldformulier voor events

Aanmelden voor event
Ik meld me aan voor
Ik maak gebruik van het diner