Agenda


Aankomende events

Er zijn op dit moment geen agendaitems

Voorgaande events

19 maart 2015
1426719600

Wat (w)eet jij vandaag?

Wat is de herkomst & de oorsprong van onze voeding?
Een actueel thema waar consumenten meer over weten en willen weten. Op 19 maart nemen we een kijkje in de keten en bespreken we de rol van fabrikanten en retailers in de informatievoorziening naar de consument.

Programma


13.30 uur  Ontvangst

13.45 uur  Keek op de week

14.00 uur  Vervoer naar boerderij Bos & Akker

14.30 uur  Rondleiding Angus runderen
Zien is weten! Daarom geeft Ad van de Akker ons een rondleiding op zijn boerderij waar hij zijn runderen, van het ras Aberdeen Angus, houdt. Dit ras wordt geroemd om zijn malse vlees. Volgens Ad is dit ras van topkwaliteit, overheerlijk en je proeft de natuur. Wij nemen aan het einde van de dag de proef op de som.

15.30 uur  Vervoer terug naar Café Vingerhoeds

16.00 uur  Koffiepauze

16.20 uur  Retailen in Hong Kong
Als je denkt dat je alles op het gebied van Retail al eens gezien hebt, meet Hong Kong! Hong Kong is de overtreffende trap waarbij je van de ene in de andere verbazing valt. Reinier neemt je mee in een wereld van inspirerende en hybride Retail- en Foodconcepten. Wil je dit met eigen ogen zien? Schrijf je dan in voor de Xperience trip naar Hong Kong. Meer informatie hierover volgt.

16.35 uur  Casper Schoenmakers, oprichter Van Heinde
Casper Schoenmakers is de initiatiefnemer achter het project ‘Van Heinde’ in Den Bosch. Deze versmarkt opent najaar 2015 haar deuren. Van Heinde betekent letterlijk ‘dichtbij’. “Wij geloven dat voeding mensen met elkaar verbindt en zodoende dichtbij brengt. We bieden de lekkerste producten en smaakvolle gerechten voor thuis (boodschappen), onderweg of om direct bij ons van te genieten. De natuurlijke oorsprong van onze producten en de aandacht waarmee ze door onze mensen voor je geselecteerd en bereid worden, maakt dat je je bij ons thuis gaat voelen”, aldus Casper Schoenmakers’. Tijdens zijn presentatie vertelt hij meer over het concept en wat zijn eerlijke verhaal is naar de consument.

17.20 uur  Het laatste woord

17.30 uur  Borrel

18.00 uur  Diner met streekproducten

Praktische informatie


Wanneer?

19 maart 2015

Hoe laat?

Van 13.30 tot 21.00 uur

Waar?

Café Vingerhoeds, Oude Grintweg 90, 5688 MB Oirschot

Aanmeldformulier voor events

Aanmelden voor event
Ik meld me aan voor
Ik maak gebruik van het diner