7 juni - 12 juni 2015
1433628000

Xperience trip Hong Kong juni 2015

Hong Kong is de overtreffende trap!
Hong Kong laat je versteld staan! Deze metropool, die bekend staat om zijn goedkope maatpakken, dubbeldekker trams en netjes opgestelde rijen van mensen, laat je van de ene verbazing in de andere vallen. Maar Hong Kong is niet alleen een ‘gekke’ stad van vele tegenstellingen… het is bijna een land op zich waar we veel nieuwe ideeën en inspiratie kunnen opdoen. Van verkoopstalletje tot hybride foodconcept:  er valt nog veel van te leren. Ga jij mee op deze retail- en food Xperience trip?

De Hong Kong Xperience trip gaat van start op zondag 7 juni 2015 en duurt (incl. vlucht) tot en met vrijdagochtend 6 uur op 12 juni.

We vertrekken op zondag 7 juni vanaf Amsterdam om 13:10 uur, waarna we aankomen in Hong Kong op maandag 8 juni om 6.20 uur.

Je verblijft in het Harbour Grand hotel. Met een prachtig uitzicht op de haven skyline, is Harbour Grand één van Hong Kong’s meest luxueuze hotels. Naast het mooie uitzicht op Victoria Harbour, heeft het hotel een terras aan het water, een health club, een Spa en een zwembad op het dak. De Xperiencetrip brengt je langs verschillende foodmarkets waar je retail inspiratie kunt opdoen. Alles in deze wereldstad is vormgegeven in de overtreffende trap. Verspresentaties zijn fantastisch en servicecomponenten worden tot in de details doorgetrokken. Productconcepten zijn op alle niveaus door geïnnoveerd: koffie, brood, yoghurt en fruit spannen de kroon. Hong Kong en de Westerse rijkdom wordt gelardeerd door het authentieke Chinese leven, met fantastische groente & fruit presentaties op de Wetmarkets. Naast volop inspiratieve retail is Hong Kong de plek waar de grote stromen samenkomen. Een logistieke operatie van jewelste die iedere voorstelling tart.  Midden tussen water en achterland. Van begin tot einde een belevenis van formaat! Een bezoek aan een copymarket, de Nederlandse ambassade, de VIP Lounge van de Sha Tin renbaan (Happy Valley) en een dag China (Shenzhen) staan op het programma en nog veel meer.

Op donderdag 11 juni (laat) vertrekken wij vanaf Hong Kong naar Amsterdam om 00:15 uur. Aankomst 12 juni om 06:40 uur.

Pak je kans en schrijf je nu in voor deze Xperience trip
Voor slechts € 2.995,- ben je erbij. Inclusief retourvlucht, transfers, hotel, ontbijt, lunches, diners en visum. (excl. drank en verzekeringen etc.).

Aanmeldformulier voor reizen

Aanmelden voor reizen
Ik meld me aan voor