16 mei - 18 mei 2018
1526421600

Xperiencetrip Ver(s)kenners mei 2018

Panoramaview Valencia met een private lunch op de 33e verdieping.

Ver(s)kenners verkennen op hoog niveau

Een kennistrip waar retail, food en genieten centraal stonden. We bezochten diverse typische Spaanse retailers zoals Más y Más, El Corte Inglès, Consum, Mercadonas en Pepe la Sal.

Het mooie is dat de bezochte supermarkten in de steden staan waar veel Nederlanders overwinteren of zomervakantie houden. Naast de typische Spaanse producten zie je ook echte Nederlandse producten waar, volgens mij, geen Spanjaard aan durft te komen. De over het algemeen grote, zeer schone en strakke winkels gaven een mooi beeld dat ook in Spanje supermarkten meer en meer op elkaar gaan lijken. Wat opviel is dat er slecht beperkt in de supermarkt gegeten kan worden. “Grab and Go” is zeker nog niet ingeburgerd... zou dat nou met die typische cultuur te maken hebben dat je naast het lekkere weer ook met z’n allen geniet van lekker uit gaan eten. Natuurlijk hebben wij Ver(s)kenners ook daarvan genoten. Van typische tapas in een authentiek Spaans restaurant in Javea tot “Top Tapas” op een onvergetelijke plek op een balkon op 120 meter hoogte in Valencia nabij de nieuwe architectuur van de stad, waar we even daarvoor de oudste Versmarkt van Spanje hebben bezocht.

Kortom, het was weer een typische Ver(s)kennersreis met veel inspiratie, cultuur-snuiven en ontdekken van nieuwe concepten en genieten heerlijke gerechten. Dank aan al mijn mede-reisgenoten voor deze onvergetelijke Kennistrip! Zelfs de reis van volgend jaar is besproken. Al zou die maar voor de helft zo goed zijn als deze, is die voor een ieder binnen de vereniging, al een regelrechte aanrader, aldus Marten van der Steeg.

Aanmeldformulier voor reizen

Aanmelden voor reizen
Ik meld me aan voor